Oslos største utvalg av caravanutstyr

Kontakt Kroken Oslo

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Oslos største utvalg av caravanutstyr

Selv om store deler av livet som caravan-entusiast er bekymringsløst og avslappende, er det vanskelig å unngå at utstyr må byttes ut en sjelden gang. Hvor effektivt du løser dette er avgjørende for å få best mulig utbytte av ferien.

For oss i Kroken Caravan er det naturlig å kunne tilby alt nødvendig caravanutstyr for våre anerkjente campingvogner og bobiler. Vi har derfor et tett samarbeid med Max Fritid Engros AS og kan derfor tilby alt du trenger for å opprettholde idylliske og minnerike stunder med de du er glad i.

Hos oss finner du alt fra campingmøbler og markiser til parabol, fortelt og alt annet du trenger til campingtur. Du finner også et stort utvalg av grill, møbler og utstyr som også er perfekt for både hytta og hagen. Er det noe du trenger av fritidsutstyr, kan du være sikker på at – Vi har det!

Tekniske spørsmål

Ved tekniske spørsmål knyttet til montering, bruk, reparasjon eller service av våre produkter kan vi anbefale å ta kontakt med en av våre forhandlere. De sitter på lang erfaring og mye kunnskap om våre produkter.

Vi er det naturlige valget for deg som har behov for caravanutstyr og som holder til i nærheten av Oslo. På den måten kan du raskt komme i kontakt med fagpersonell, men også sørge for at du får produktet raskt og effektivt, uten ventetid.