Moderne og lekre bobiler til salgs

Kontakt Kroken Oslo

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Moderne og lekre bobiler til salgs

Utviklingen bobiler har hatt i nyere tid har medført til flere produsenter og modeller for deg som forbruker og entusiast. Mangfoldet av modeller på markedet tillater deg å fokusere på dine ønsker og krav når du skal kjøpe bobil. Det er ingen andre enn deg selv som kan bestemme hva som er komfort, praktisk funksjonalitet eller lekkert interiør for deg.

Hos oss i Kroken finner du et av Norges bredeste sortiment av bobiler til salgs for både entusiaster og den nysgjerrige. Når mulighetene er mange, er det viktig å orientere deg godt før du tar det endelige valget. Som oftest kommer du lenger med bobil som tar høyde for dine preferanser og som tillater deg å slappe av og nyte ferieturene til det fulle med de du er glad i.

Bobil til salgs for deg som ønsker kvalitet

Vi i Kroken Caravan AS har en bobil til salgs for alle behov og har bobilforhandlere i Åndalsnes, Bodø, Ålesund, Oslo, Brumunddal, Østfold og Kristiansand. Vi forhandler kun bobiler fra anerkjente produsenter som Hymer, Eriba, Bürstner, LMC, Niesmann, Laika og Carado som er eid av Europas største aktør i caravanbransjen Erwin Hymer Group.

Alle merkene importeres til Norge av Solid Import AS, som hovedkontor på Åndalsnes.

Bruk fagekspertise dersom du er usikker

Dagens brede utvalg av type bobiler medfører ofte til mange dilemmaer for deg som forbruker. For i et marked hvor alle bobiler gir samme forutsetninger for hygge og minneverdige opplevelser, handler det om å finne modellen som tar høyde for din komfort og som gjerne representerer din personlighet og stil.


Du kan trygt benytte deg av vår erfaring for å orientere deg frem til rett bobil!