Et paradis for deg som ønsker å kjøpe campingvogn

Kontakt Kroken Oslo

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Et paradis for deg som ønsker å kjøpe campingvogn

Ønsker du deg et fristed hvor du kan senke skuldrene, fylle på med nye opplevelser og samtidig ta deg tid til å leve?
Løsningen er kanskje enklere enn hva du skulle tro, men for den som kjøper campingvogn finner raskt ut at man kan både reise og feriere på sine egne premisser og etter sin egen klokke. Når man ser på utviklingen den moderne campingvogn har hatt de siste årene, har du alle muligheter for både hygge og komfort.

En moderne campingvogn har alle fasiliteter du tar for gitt i hverdagen, og passer for alle typer mennesker. Vi sørger for at du får mange hyggelige og minneverdige stunder sammen med de du er glad i.

Hos oss i Kroken Caravan finner du et av Norges beste utvalg av campingvogner. Vi er opptatt av kvalitet og innovative løsninger og kan med stolthet vise til anerkjente merker som Hymer, Eriba, Bürstner, LMC, Niesmann, Laika og Carado. Du finner garantert en campingvogn som faller i smak og som representerer din personlighet.

Vi hjelper deg i etterkant

Mange mener at jobben er gjort når kjøpet av campingvogn er gjennomført, men for oss i Kroken Caravan er opplevelsen din i etterkant av kjøpet like viktig. Du som kunde skal føle trygghet i forhold til oppfølging, deler og service når du har kjøpt drømmevognen. Ikke vær redd for å bruke fagekspertise.

Tilgjengelig på flere steder i Norge

Dersom du ønsker å se nærmere på våre campingvogner før du gjør du et kjøp er du hjertelig velkommen til å besøke våre forhandlere i Åndalsnes, Bodø, Ålesund, Oslo, Brumunddal, Østfold og Kristiansand.