Bobilutleie for den nysgjerrige

Kontakt Kroken Oslo

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bobilutleie for den nysgjerrige

Det er ingen tilfeldighet at stadig flere nordmenn går til innkjøp av bobil, når folk flest ønsker fleksibilitet når de er på reise. Du er ikke den eneste som har måtte forlate et paradis fordi billetten videre allerede er bestilt. Hvorfor ikke kunne reise i ditt eget tempo når du selv føler for det?

Dagens bobiler sørger for komfort, men besitter også mange imponerende funksjoner, gjerne toppet med lekkert interiør. Dette forklarer hovedårsakene til den høye verdien en bobil gjerne alltid har hatt.

Bli bedre kjent ved å leie

Vi i Kroken Caravan mener du bør være sikker før du gjennomfører et kjøp. Verken du eller bobilen er tjent med å la den støve. Vi kan med stolthet tilby bobilutleie for deg som ønsker å bli bedre kjent med fordelene du får med både reiser og ferier med bobil.

Hos oss kan du velge blant et rikelig utvalg av bobiler til leie. Dersom du er usikker på hvilken enhet du burde velge, kan du trygt ta turen innom en av våre forhandlere – enten på nett eller direkte i butikk. Ofte er det enklere å få rett følelse når du kan ta en nærmere kikk på våre bobiler til leie. Samtidig trenger vi ikke mange stikkordene for å kunne veilede deg frem til rett bobil for nettopp deg!

Dagspriser bobilutleie:

  • Lavsesong: fra kr. 1.070,-
  • Høysesong: fra kr. 1.950,-

*I tillegg kommer et startgebyr på kr. 2.000,-

Slik kan leie en bobil

Du finner våre utleiesteder i Bodø, Ålesund, Oslo, Østfold og Kristiansand, og kan enkelt reservere din ferie både på nett og direkte hos forhandler. Det kan lønne seg å bestille i god tid for å sikre at dere får den bobilen dere ønsker for ferien. Finn din favoritt i vårt store utvalg av bobilmodeller – fra små bobiler for to personer, til store bobiler for inntil seks personer.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Kroken dersom du har spørsmål i forbindelse med leie av bobil!