Eksklusiv campingvogn - for deg som ønsker det lille ekstra

Kontakt Kroken Oslo

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Eksklusiv campingvogn - for deg som ønsker det lille ekstra

For alle med gode barndomsminner fra ferieturer med campingvogn, vet nøyaktig hvilken affeksjonsverdi dette har. Som oftest var det de praktiske årsakene som førte til campingferier. Allikevel fikk man ofte følelsen av å kunne oppleve mer, selv om vi gjerne reiser oftere i dag. Og hva med tiden som alltid virket å stå stille i de magiske øyeblikkene?

I dag ser vi i Kroken Caravan at stadig flere nordmenn ønsker å hente tilbake sine gamle barndomsminner, gjerne sammen med den neste generasjonen. Selv om mulighetene for både reise og ferie har økt mellom generasjonene, er fortsatt campingvogn en sikker vinner for den som ønsker å oppleve og samtidig nyte livet.

Geniale løsninger

Når man ser hvilke muligheter man får med dagens eksklusive campingvogner er det ikke tilfeldig at campinglivet faller i smak for stadig flere mennesker, uavhengig alder. Som oftest er det genial planløsning og elegant interiør som skiller en mer eksklusiv campingvogn fra en mer vanlig, men solid campingvogn. I tillegg medfølger det tilleggsutstyr og finesser du knapt skulle tro kunne kombineres med en campingvogn.

En annen fordel du får når du velger en mer eksklusiv campingvogn er at det meste av tilleggsutstyr er allerede inkludert i prisen, ferdig montert og klar for bruk.

Forhandlere i store deler av Norge

Vi anbefaler deg å besøke våre forhandlere for å se våre eksklusive campingvogner i praksis. Enkelte ting bør faktisk oppleves, når til og med gode bilder som sier mer enn tusen ord ikke kan beskrive følelsene du får. Vi i Kroken Caravan har forhandlere i Åndalsnes, Bodø, Ålesund, Oslo, Brumunddal, Østfold og Kristiansand.

Bredt sortiment av eksklusive campingvogner

Vi kan med stolthet vise frem eksklusive campingvogner fra anerkjente produsenter som fokuserer på din brukeropplevelse i sin produksjon. Hos finner du eksklusiv campingvogn fra Hymer, Polar og Eriba.

Kontakt oss for mer informasjon!