Kroken Oslo

Kontakt Kroken Oslo

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bürstner Averso 720 TK

Pris:

kr 439 000

  • Salgstype: Fabrikkny
  • Årsmodell: 2018
  • Sengeplasser: 8
  • Lengde: 947cm
  • Totalvekt: 2200kg
  • Sted: Kroken Østfold, Råde

Produktbeskrivelse

Den nye Familie vognen 720 TK er den største modellen i Averso familien, vognen har inntil 8 sengeplasser, Genial vogn for store familier, 720 modellen leveres med valgfrie utstyrspakker eksempelvis designpakke, dusjpakke, ALDE vannbåren varme som gjør denne vognen til en komplett hel års vogn.

Den nye Bürstner Averso familien oppfyller de aller fleste ønsker. Modellen overbeviser på alle punkter og allerede ved første blikk med et elegant design. Modellen skårer høyt med ypperlige serie utstyr, alle modellene er redesignet både innvendig og utvendig! Utsiden har fått et nytt og sterkere glassfibertak, samt den nyeste sikkerhetsteknologien med blant annet automatisk regulatorbrems.

Vognen har fast køyeseng med vinkel sofa i eget barnerom, flott og smart baderoms løsning, stor flott dobbeltseng, god kjøkkenløsning og en god rundsitter gruppe med mulighet for ombygning til en stor dobbelt seng.

Ring Ola på 479 73 200 for avtale om visning eller nærmere informasjon.

Har dere behov for finansiering bistår vi gjerne med dette gjennom vår samarbeidspartner Santander som kan levere finans med løpetid helt opp til 15 år.

Østfold Caravan AS er en del av Kroken Caravan AS og ligger sentralt til i Råde like inntil E6, kun ca 40 minutter fra Oslo.

Velkommen inn til en hyggelig bobilprat!

Finans inntil 100% - Innbytte - Garanti - Verksted

Kontakt Kroken Østfold

Har du spørsmål om Bürstner Averso 720 TK?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.