Ta et slag golf mens bobilen klargjøres for sesongen

Kontakt Kroken Oslo

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Ta et slag golf mens bobilen klargjøres for sesongen

Med en kapasitet på 8 store enheter i verkstedhallen samtidig, står vi i Kroken Oslo klare til å hjelpe deg med vårklargjøringen av din bobil eller vogn.

- Det skal alltid være hyggelig å gjøre en handel hos Kroken Oslo og våre kunder skal føle at de blir godt ivaretatt, sier selger, Tommy Østli. Kroken Oslo har lang erfaring med service på både Bürstner, Hymer, LMC, Laika, Niesmann og Carado, men tilbyr også hjelp til de andre modellene på markedet.

Viktig forberedelse: Man bør alltid starte med å vaske vogna eller bilen grundig. Når utsiden er ren er det lettere å se om det er skader, riper, bulker eller lignende som må repareres.

Ta vårsjekken


Hvordan man klargjør bilen til våren, er helt opp til hver enkelt kunde. For bildelen kan det handle om motorservice med olje- eller filterskift, bremsesjekk og smøring. På bodelen kan det være greit å vite at både kraner, sluker, pumper og varmeapparat fungerer som det skal før man legger ut på tur.

– Ved vårklargjøring utvendig er det viktig å vaske godt, siden vogna eller bobilen gjerne har stått lagret i lang tid. Deretter bør en påføre en voks eller en lakk-forsegler, forteller servicesjef hos Kroken Oslo, Henrik Mengaaen.

– Nå etter vinteren, har kanskje bremsene satt seg og det kan trenges litt smøring eller et bytte av bremseskiver og klosser. Ellers oppfordrer vi alltid kundene våre til å være litt i forkant og sette inn fuktsluker tidlig. Temperaturforandringene, rundt 0ºC, som vi vil oppleve fremover, skaper damp og dugg som igjen kan føre til jordslag, sier Østli.

Han oppfordrer alle som ønsker en liten (eller større) sjekk før sesongen til å bestille time i god tid for å sikre at alle rekker det før planlagt avreise.

God plass: Oslo Caravan har god plass og kapasitet til å ha 8 store enheter i verkstedhallen samtidig. I tillegg er det også vaskestasjoner både ute og inne med plass til totalt 3 enheter.

Finpuss putten


Når kundene har bobilen eller vogna inne til service eller reparasjon får de fri bruk av eget kontor med WiFi og gratis forfriskninger som kaffe, te, kakao og vann dersom de ønsker å jobbe mens bilen får en gjennomgang. Fra 1. mai kan man også slå ihjel ventetiden med et slag golf.

– Vi er partner med Miklagard Golf som har en 18 hulls golfbane kun 4 minutter unna. Med våre spillerettigheter kan kundene gjerne ta en runde på banen eller trene og finjustere slagene på driving rangen, sier Østli som mener at Miklagard Golf er Norges beste golfbane.

Mange muligheter: Miklagard er en kvalitetsbane og med fem utslagsteer på hullene finner du alltid nye utfordringer. (Foto: Miklagard Golf)