Tipp topp vintercamping

Kontakt Kroken Oslo

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Tipp topp vintercamping

Du trodde kanskje at bobilen må parkeres når minusgrader, vinter og snø melder sin ankomst? Da tar du heldigvis feil.
Campinglivet er populært som aldri før, og det selges bobiler og campingvogner i rekordmenger. Mange ser på camping og bobilferie som en sommeraktivitet, men noen bobilmerker er laget for å kunne nyte campinglivets gleder selv om gradestokken kryper nedover. En av disse er den tyske bobilprodusenten Niesmann + Bischoff, som er kjent for å produsere luksusbobiler av høyeste kvalitet med utmerket design, førsteklasses interiør og høy kjørekomfort. Deres tre modeller Arto, Flair og Smove er alle utmerkede valg dersom du ønsker å bruke bobilen hele året.
Niesmann + Bischoffs bobiler er kjente for sitt elegante design. Modellserien Arto kombinerer utmerket dynamikk med innovativ teknologi og eksepsjonell komfort.

Maksimal nytelse


Niesmann + Bischoffs spesielle varmesystem sørger for at bobilen holder seg varm og lun innvendig, selv med flere minusgrader på utsiden. På grunn av varmesystemet og luftsirkulasjonen er luksusbobilene Arto, Flair og Smove optimalt utstyrt til enhver årstid. Bilens isolasjon spiller også en viktig rolle. Niesmann + Bischoff konstruerer nemlig sine vegger ut fra det innovative sandwich-prinsippet med styrofoam på innsiden og aluminium på utsiden. Styrofoam er et suverent isolasjonsmateriale med lav vekt, som er motstandsdyktig mot både fukt, mugg og råte.
Det store, luksuriøse badet i Niesmann Flair vil nok friste mange. Den eksklusive Flair-modellen ble i 2017 annonsert som en av vinnerne i den prestisjetunge designkonkurransen "German Design Award."

Utstyr i ypperste klasse
Niesmann + Bischoff er en perfekt kombinasjon av luksus, design og eleganse. Det lille kjøkkenet har mye utstyr, gass-kokeplater, rikelig med benkeplass og et romslig kjøleskap med integrert fryser. Takket være satellitt-forbindelsen kan du se favoritt TV-programmene dine på LED-flatskjermen til enhver tid, i den behagelige sittegruppen. Velger du Niesmann får du også et praktisk bad med regndusj, og en stor vanntank med kapasitet på minimum 140 liter. Den praktiske bakre garasjen har dessuten god lagringsplass til skiutstyr, snowboard og annet utstyr.

Caravan Park Sexten er uten tvil en av Europas beste campingplasser, her kan du nyte storslagne opplevelser hele året.

Europas beste vinterglamping
Er du på jakt etter et vinterparadis utenfor Norge? Et godt tips er å pakke bobilen og sette kursen mot Nord-Italia og Europas beste vinterglamping. Hver eneste år kåres, rangeres og hylles Caravan Park Sexten av nettsteder, organisasjoner og gjester som Europas beste campingplass - sommer som vinter. Caravan Park Sexten ligger ved foten av Dolomittene, hvor man har fantastiske muligheter for store skiopplevelser. Sexten har også to restauranter, eget spa og velværeanlegg. Campingplassen har 150 000 gjestedøgn i året og har blitt en favoritt for eiere av Arto, Flair eller Smove fra Niesmann + Bischoff.