Rolf Kanstad ny daglig leder

Kontakt Kroken Oslo

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Rolf Kanstad ny daglig leder

Rolf Kanstad (55) er tilsatt som daglig leder på KROKEN avdeling Oslo (tidl. Oslo Caravan). Han starter i stillingen 1. juli 2019.
Henter leder fra DNB Bank ASA
Rolf Kanstad kommer fra stillingen som Fagansvarlig Bilfinansiering i DNB Bank ASA. Han har 10 års erfaring fra 3. partssamarbeid med bilforhandlere og 20 års erfaring fra salg og ledelse hos bilforhandlere bl.a. hos Harald A. Møller og Bilia Personbil. Rolf Kanstad er født og oppvokst i Rælingen og bor i dag med sin familie på Rasta.

- For 10 år siden hadde vi en herlig langweekend med glade barn på bobiltur som virkelig vekket interessen for denne ferieformen. Nå gleder jeg meg stort til å bli en del av KROKEN-teamet på Kløfta som har noen av de aller flotteste produktene i markedet, sier Rolf Kanstad.

Konsernsjef Pål R. Amundsen i Kroken Gruppen er fornøyd med nysigneringen. - Jeg er glad for at Rolf Kanstad med sin erfaring har takket ja til stillingen som daglig leder på KROKEN avdeling Oslo. Han har en spennende bakgrunn fra bilbransjen og samarbeid med forhandlere som vi vil få stor nytte av, sier Amundsen.
Kroken Gruppen AS ble etablert i 1971 og er Norges største import- og forhandlerbaserte konsern innen Bobil og Caravanmarkedet med hovedkontor på Åndalsnes. Gruppen importerer og forhandler de ledende internasjonale merkene Niesmann-Bischoff, Hymer, Laika, Bürstner, LMC og Carado samt et bredt sortiment av tilleggsutstyr gjennom egeneide og frittstående forhandlere over hele landet. Konsernet er i sterk vekst og omsatte i 2018 for ca. 1,3 mrd. kroner. Kroken Caravan Detalj AS består i dag av 8 forhandlere lokalisert i Bodø, Brumunddal, Kløfta, Kristiansand, Råde, Sarpsborg, Ålesund og Åndalsnes.