Slik bor du gratis på 520 italienske vingårder

Kontakt Kroken Oslo

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Slik bor du gratis på 520 italienske vingårder

Italienske vingårder, pasta, pizza og sjarmerende småbyer er en drøm for mange nordmenn. Men, et sommerhus i Italia er både kostbart og vanskelig å få tak i, spesielt i feriesesongen. Det finnes allikevel andre og rimeligere måter å oppleve vakre Italia på.
Hjemlandet til berømtheter som Ferrari, Armani, Pavarotti og superkunstneren Leonardo Da Vinci har en spesiell tiltrekningskraft på nordmenn. De fleste er fortapt etter å ha besøkt steder som Roma, Toscana, Venezia og Gardasjøen. Skulle du fortsatt være i tvil, vil ost, vin og matopplevelser i verdensklasse muligens bidra til at du vil trives. Hvis ikke, har landet et trumf til i ermet, selve symbolet på «La dolce vita» - det søte liv.

Vin i verdensklasse

Italia er kjent verden over for sine utsøkte viner. Landets beliggenhet, klima og jordsmonn er spesielt godt egnet til å lage god vin. Med en produksjon på vel 6 milliarder liter per år, er landet klodens største vineksportør og står for en tredjedel av all vin som lages i verden.

Vinene produseres i ulike vindistrikt som alle har sine særegenheter, fra Sardinia og Campania i sør til Toscana, Piemonte i vest og Veneto i nord. Uansett hvor du er i Italia vil du aldri være langt unna en vingård eller to.

Noe for enhver smak


En bilferie i Italia er det perfekte valget - enten man ønsker en hyggelig ferie for hele familien, eller er på jakt etter en romantisk tur for to. Med kulturopplevelser og severdigheter i verdensklasse, nydelige naturopplevelser og italiensk mat på hjemmebane, har Italia noe for en hver smak. Kjører man selv har man friheten til å oppleve flere deler av landet, og man kan besøke alt fra Gardasjøen til Amalfikysten på samme tur.

Reiser og opplevelser med bobil er en ferieform som stadig øker i popularitet. Med en bobil har man ekstremt stor frihet. Frihet til å stoppe der man vil, når man vil. Reisemulighetene i Italia er mange og bobilene er bedre enn noen gang.Vingårdene produserer et vidt spekter av tradisjonelle, italienske produkter, og alt fra lokalproduserte olivenoljer og viner, til skinker og oster venter på å bli oppdaget!

Mobilt sommerhus

Nå kan du sikre det et ekslusivt medlemsskap som lar deg bo gratis på hele 520 Italienske vingårder. I mai har vi Italienske uker, og alle kunder som kjøper en ny Laika bobil får med et eksklusivt medlemsskap i Fattore Amico. Medlemskapet gir tilgang til gratis 24-timers parkering ved hele 520 vingårder spredt over hele Italia, fra Alpene i nord til Sicilia i sør. Hvor mange vingårder du besøker er opp til deg, og medlemskapet lar deg overnatte så mange netter du måtte ønske.

>> Se oversikt over 2017-modellene fra Laika

Italienske Laika leverer bobiler preget av innovative løsninger og rent, italiensk design. Bilene er laget for alle slags klima, er konstruert med de mest moderne teknikker og materialer av høy kvalitet. Ta kontakt dersom du har spørsmål om Laika, eller medlemsskapet i Fattore Amico!