Norges mest solgte bobilmerke

Kontakt Kroken Oslo

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Norges mest solgte bobilmerke

Vårt langstrakte land er like vakkert å oppleve både i fargesprakende høstfarger, krystallklare vinternetter eller varme sommerdager! Å reise med bobil gir deg en unik opplevelse, og akkurat nå kan du gjøre et kupp på Norges mest solgte bobilmerke!

Den tyske produsenten HYMER har toppet salgsstatistikken i Norge fem år på rad. Hymer bobilene har utmerket kvalitet, høy komfort, solid utstyr og høyeste grad av sikkerhet. Hos Kroken Oslo kan du nå gjøre et SUPERKUPP på fabrikknye 2018-2019 Hymer-modeller.

Norgesfavoritten Hymer

Skal du oppleve Norge er Hymer et sikkert valg når det gjelder kvalitet for pengene. Med gode vinteregenskaper, kombinert med lekkert design og imponerende utvalg av modeller, er det ikke overraskende at Hymer er så populær blant kvalitetsbevisste nordmenn.

Norgesfavoritten Hymer tilbyr bobiler i fire ulike klasser med et bredt utvalg av modeller og planløsninger. Produktsortimentet spenner seg fra rimelige bybobiler til større luksusmodeller, og uansett hvilken bobil du velger vil du alltid finne en ergonomisk innredning og en god planløsning. Bilene er også stillegående og har svært gode varmesystemer.

Alle modeller kan også leveres som Norway Line, noe som betyr at bilen er spesielt tilpasset nordiske forhold. Disse bilene er vinterisolerte, solid bygget og velutstyrte.

Gjør et kupp nå!

Kroken Oslo har knallgode priser på et begrenset utvalg fabrikknye 2018 og 2019 Hymer-modeller. Her er det førstemann til Kroken Oslo som gjelder!

> Se utvalget av alle våre nye Hymer-bobiler på lager her

Ta kontakt med oss for mer informasjon om kampanjen

Kontakt Kroken Oslo

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Fabrikknye 2018 Hymer-modeller

Se flere

Fabrikknye 2019 Hymer-modeller

Se flere

Kroken - caravanforhandlere fra Bodø til Kristiansand

Kroken har avdelinger i Åndalsnes, Bodø, Ålesund, Oslo, Brumunddal, Østfold og Kristiansand. Vi forhandler kvalitetsmerkene Hymer, Eriba, Bürstner, LMC, Niesmann, Laika og Carado fra Solid Import, landets største caravanimportør. I tillegg har alle Kroken-avdelinger et stort utvalg campingutstyr, campingmøbler og nødvendig caravantilbehør fra Max Fritid.

Klikk på bildet for mer informasjon om kampanjen