KROKEN Oslo har ferieklare biler og vogner

Kontakt Kroken Oslo

Bilde-av-Henrik.jpg
Henrik Mengaaen
Servicesjef 
Eli.jpg
Eli Evensen
Butikk 
Rolf-Kanstad_crop_ny.jpg
Rolf Kanstad
Daglig leder 
Tommy-ostli.png
Tommy Østli
Selger og coach 
Tommy.jpg
Tommy Evensen Bakke
Senior selger 

Kontakt Kroken

Kontakt Kroken Bodø

Vidar Johansen
Selger 
Mary-Ann.jpg
Mary Ann Olsen
Butikk 
Torben.jpg
Torben Hanssen
Daglig leder 
Ernst.jpg
Ernst Rolf Storeide
Kundemottak 
Kato.jpg
Kato Nilsen
Reklamasjon / ettermarked 
Hjalmar.jpg
Hjalmar Fredriksen
Salgssjef 
Torgeir.jpg
Torgeir Vikmark-Lunga
Verksmester 

Kontakt Kroken Brumunddal

Hoeisveen_Svein-Wold-Hansen_1280x1280px.png
Svein Wold Hansen
Avdelingsleder 
Hege-Monica-Dalsheim.jpg
Hege Monica Dalsheim
Butikkselger/ Delebestilling 
Hoeisveen_Terje-Solstad_1280x1280px.png
Terje Solstad
Ettermarked 
Hoeisveen_Morte-Enzell_1280x1280px.png
Morten Haugli Engzell
Salgssjef 
Hoeisveen_Elena_1280x1280px.png
Eline Surnflødt
Selger 
nyansatt-Hoeisveen.jpg
Morten Rønningen
Servicesjef 

Kontakt Kroken Kingsrød

Hans-Erik-Kingsroed-Daglig-leder-Selger.jpg
Hans Erik Kingsrød
Daglig leder 
Gry-Olsen-Kontor-Butikk.jpg
Gry Olsen
Kontor/butikk/salg 

Kontakt Kroken Kristiansand

Kenneth.jpg
Kenneth Nordhelle
Delelager 
Marit2.jpg
Marit Jensen
Butikkansvarlig 
Rene2.jpg
Renè Jensen
Daglig leder 
Mona.jpg
Mona Tverå
Kundemottaker 
Erik.jpg
Erik Dåsnes
Selger 
Haavard.jpg
Håvard Nuland
Selger 
Manfred.jpg
Manfred Krause
Verksmester 

Kontakt Kroken Ålesund

DSC06500.JPG
Terje Giske
Avdelingsleder 
DSC06497.JPG
Vidar Hoff
Selger 
DSC05964.JPG
Lars Bigton
Selger 
DSC05978.JPG
Patricia Cooper Stafseth
Salgskoordinator 
lesund-Caravan_ansatte_BJARNE_cropped.jpg
Bjarne Eide
Kundemottak 
DSC05966.JPG
Maiken Arntsen
Butikkansvarlig 

Kontakt Kroken Åndalsnes

Svein-Erik-Graaberg.jpg
Svein Erik Gråberg
Daglig leder 
Esben-Flaa.jpg
Esben Flaa
Salgssjef 
Eivind-Bale.jpg
Eivind Bale
Servicesjef 
Paal-Richard-Graaberg.jpg
Pål Richard Gråberg
Butikkansvarlig 
Cato-Hagen.jpg
Cato Hagen
Selger 
Marita-Valseth-Hoel.jpg
Marita Valseth Hoel
Salgssekretær 

Kontakt Kroken Østfold

36B599BB-DC5B-4B18-996E-0D0EB8205E70.jpeg
Magnus Westin
Kundemottaker 
Frode-kopi-1.jpg
Frode Malmo- Martinsen
Salg - Markedsføring 
Stig-Helge-Rodal-ny.jpg
Stig Rodal
Selger 
Bilde-Kristin-Svee-Osufsen.jpeg
Kristin Svee Osufsen
Butikkansvarlig  
Bilde-Atle-Kristoffersen.jpeg
Atle Kristoffersen
Daglig leder 
Bilde-Glenn-Moerch-Grimsroed.jpeg
Glenn Mørch Grimsrød
Klargjører/mekaniker 
Bilde-Ronny-Andre-Braend.jpeg
Ronny Andre Brænd
Klargjører/mekaniker 
ola.jpg
Ola Wirum
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Ta med de firbente familiemedlemmene:

5 tips til hund i bobil

Så lenge man har nok plass og sjekker på forhånd om stedene man ønsker å overnatte tillater dyr, er mulighetene med hund i bobil nærmest uendelige.

For familier som ønsker å tilbringe feriedagene i selskap av firbente bestevenner, blir det stadig vanligere å ta ferien på hjul. Når man tar de nødvendige forhåndsreglene, kan dette bli en ny feriefavoritt.

– Å reise med bobil, er langt mer enn et fremkomstmiddel som tar deg fra A til B. Det er selve reisen som er destinasjonen. Du har friheten til å stoppe når som helst på turen. Finner du en skjult perle, så hvorfor ikke sove over der i stedet, sier Funda Aylin, som sammen med sine to hunder, testet bobil som fremkomstmiddel på vei til hundeutstilling i Rogaland.

– Gjennom vårt samarbeid med Norsk Kennel Klub og gir vi alle medlemmer ekstra gode priser på tilpasning av bobil til ditt behov, forteller Tommy Østli, selger hos Kroken Oslo. 

EN PUSTEPAUSE: Med hund i bobilen kommer man ikke unna at man må stoppe litt underveis. Finn et sted å parkere og ta en liten tur i marka – det gjør godt for både to- og firebente og lar deg også nyte naturen underveis på turen. Foto: iStock

Enkelt og trygt i bur

Under kjøreturen fra Oslo til Rogaland hadde Aylin hundene i bur, som er en enkel og trygg måte å sikre dem på under transport. Størrelsen på buret avhenger selvfølgelig av hunden din og det kan være greit å ha nok plass til å kunne strekke seg på. Med tanke på plassering av buret i bilen, kan Kroken Oslo hjelpe deg å finne gode løsninger til din bobil.

– Vårt mål er å sørge for at hundeiere får en så god løsning for sine hunder som mulig. Vi kan være behjelpelige med å tilpasse bobilen basert på eksisterende innredning, sier Østli. Han forteller at de tilpasser etter mål så langt det lar seg gjøre og at det finnes mange varianter av utstyr som kan tilpasses bobiler.

– Det er eiers ønske og vurderinger som legges til grunn for de tilpasninger vi gjør for hund i bobil. Noen ønsker enkle løsninger med tilpasning til bur, mens andre vil ha helt konkrete tilpasninger av eksisterende rom og garasje i bobilen, sier han.

EN ANNEN OPPLEVELSE: Man får en annen opplevelse av å dra på f.eks. hundeutstilling i bobil, heller enn med personbil. – Vi samarbeider med Norsk Kennel Klub og gir alle medlemmer ekstra gode priser på tilpasning av bobil til ditt behov, forteller Tommy Østli, selger ved Kroken Oslo. Foto: iStock

Mange fordeler

For Aylin, som testet bobil som fremkomstmiddel og overnattingssted på hundeutstilling, opplevde hun reisen på en litt annen måte, enn når hun reiser i personbil.

– Har man god tid, er det ingenting i veien for at man kan stoppe på en utsiktspost og nyte litt god norsk natur, sier hun. Hun legger til at hun lenge har vært fascinert av bobillivet og at hun tidlig oppdaget flere fordeler.

– En vesentlig fordel er at du kan sove litt lenger og stresse litt mindre, enten du har tidlig eller sent oppmøte. Også det å kunne trekke seg tilbake til bobilen, når vi var ferdig med rasebedømmelsen, satte jeg stor pris på, sier hun. Selv om hun har små hunder, to Dvergpinschere, hun likevel stor nytte av garasjen i bobilen.

– Det kan være veldig praktisk med garasje i bobilen hvis du har store hunder, eller plassbesparende om man er mange som reiser på tur sammen, sier Aylin.

SJEFENE I BILEN: For mange er det helt uaktuelt å la et familiemedlem bli igjen hjemme, mens resten av familien drar på ferie. Det er ingen problem å ha med hund i bobilen, så lenge man tar noen forhåndsregler. For eksempel kan du gjerne la hunden finne plassen sin i bobilen selv, men selvfølgelig innenfor rimelighetens grenser. Foto: iStock

Her er våre 5 tips for en vellykket tur i bobil med din firbeinte venn.

1. Dersom bobil er nytt enten for hele familien eller hunden din, kan det være lurt å gradvis venne din nye bestevenn til bobilen. Hunder blir gjerne nervøse når de reiser og da spesielt i ukjente omgivelser, så kortere turer i forkant av ferien kan være lurt. Kanskje kan man til og med sove en natt i bobilen, mens den er parkert i innkjørselen. Med gradvis tilvenning, slipper kanskje også hunden å bli reisesyk.

2. Når det er mye nytt for hunden, kan det være lurt å ha med ting den er vant med hjemmefra som f.eks. hundens favorittfôr og bamser de liker. Med kjente elementer rundt seg, blir gjerne hunden raskere trygg.

3. La gjerne hunden velge plassen sin i bilen selv og plasser hundens seng (som du har tatt med hjemmefra) der. Når dere kjører må hunden selvfølgelig være ordentlig sikret, f.eks. i et bur som er sikret fra å forflytte seg.

4. Som oss, kan også hundene bli syke – ta med et førstehjelpsskrin for hunder med nødvendige vitaminer og medisiner. Ta gjerne også med børste og diverse utstyr til hundestell, dersom hunden skulle bli skitten etter en spennende tur i bobilens nærområde.

5. Skal dere reise utenlands er det viktig å ha med pass, samt sjekke hvilke vaksiner og forhåndsregler man må ta i de enkelte landene. Det alltid lurt at hunden er chippet og har halsbånd med oppdatert mobilnummer (aller helst i internasjonalt format).

Ta kontakt med oss på Kroken Oslo, eller kom innom oss på Kløfta, så hjelper vi deg gjerne med tilpasning for hund i din bobil.
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler